Airco Servicebeurt Barendrecht €59,- all-in (R134a)

Airco servicebeurt nodig in Barendrecht (Rotterdam)? Je auto airco laten bijvullen? Airco's in auto's moeten goed onderhouden worden, anders word je ziek of gaat je airco stuk door een tekort aan koudemiddel. Airco bijvullen doe je niet alleen omdat de airco niet koud genoeg is maar ook omdat het koudemiddel fungeert als smeermiddel!

Neem dus geen risico en kom voor een airco servicebeurt naar Airco vullen Barendrecht Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van airco systemen met het R134A type gas dat voorkomt in de meeste auto’s met bouwjaar 1993 tm 2016. Deze airco service beurt uitgevoerd in onze garage in Barendrecht (Rotterdam), bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Koudemiddelanalyse, de machine controleert of er R134A in het airco systeem zit.
  • Oude koudemiddel uit het systeem verwijderen.
  • Oude olie afzuigen.
  • Het airco systeem vacumeren om lucht en vocht te verwijderen en controleren of het systeem lekdicht is.
  • Nieuwe olie toevoegen.
  • Het airco systeem opnieuw vullen met koudemiddel R134A zoals voorgeschreven wordt vanuit de fabriek.
  • Controleren werking airco systeem.
  • Airco systemen die leeg zijn persen wij eerst af met stikstof om lekkages op te sporen

De meest gekozen airco service met R134a gas is de €69,- versie (met UV vloeistof toevoeging)

Omdat je hiermee voor een tientje extra in bijna alle gevallen meteen je systeem aan de praat hebt en je daarna met een UV bril snel kan zien waar er een gaatje zit. Uiteraard hebben we ook speciale test apparatuur om te testen voor als het complex is. Kies dan voor de dienst "Lektest met stikstof/formeer gas", dan gaan we met een snuffelaar aan de gang.

Ook hebben we airco apparatuur voor het nieuwe R1234yf koudemiddel airco service, van €99 zonder UV (of de meest gekozen €109 versie voor het R1234yf bijvullen MET extra UV traceervloeistof)

Maak meteen een afspraak bij de beste en goedkoopste auto airco specialisten in de regio Rotterdam.